Modele ne prishtine

Modèle Slovénie është ndërmarrje ndërtimore me traditë DISA vjeçare, e CILA është themeluar ne bashkëpunim me konsulentë dhe Ekspert sllovenë te ndërtimit. Aktivitetet Kryesore të ModelSloveni-së Janë: projektimi, ndërtimet e ulëta dhe të Larta dhe shërbimet Shit-blerëse të banesave dhe lokaleve afariste. Selia Kryesore e kompanisë gjendet në Prishtinë. Sot, modèle Slovénie është njëra nga kompanitë më të njohura ndërtimore në tregun e Kosovës për ofrimin e hapësirave të përshtatshme për Banim (banesa dhe shtëpi individuale) dhe për afarizëm. Duke punësuar një STAF me përvojë të Duhur profesionale në bashkëpunim me inxhinierë dhe arkitektë të mirënjohur nga Kosova dhe Sllovenia dhe Duke inkorporuar në ndërtim materiale ndërtimore të kualitetit te lartë Botëror. Modèle Slovénie është shndërruar në sinonim të kualitetit të dëshmuar në lëmin e ndërtimeve. Misioni i modèle Slovenia është që t`Ju ofrojë qytetarëve të Kosovës dhe më Gjerë Ambient të ngrohtë për jetë të rehatshme familjsont dhe Hapësira të përshtatshme për afarizëm të suksesshëm, të një standardi ndërkombëtar dhe me çmime të arsyeshme. KY e-mail do TI dërgohet direkt biznesit « modèle Slovénie » komenti juaj Mund të ketë maksimum 150 karaktere! . .

..

300 réponses à Modele ne prishtine